About us

‘Wanneer je een passie in je leven hebt en een doel voor ogen, kan je wel zeggen dat je een persoonlijke missie hebt.’ En als je het geluk hebt jouw missie te ontdekken dan mag je deze niet negeren. Dan moet je er voor gaan. Na veel levenservaring, zakelijke en privé contacten werd ik geïnspireerd en gemotiveerd mijn missie te volgen. Met de oprichting van Just Be vervul ik mijn en andermans dromen en idealen. De combinatie van ondernemen en het bijdragen aan een positieve ontwikkeling van mensen & organisaties maakt het plaatje voor mij compleet.

Als ondernemer werk ik vanuit een aantal kernwaarden: groei, vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier. Als persoon ervaren mensen mij als creatief, positief en enthousiast. Daarnaast blijf ik continue leren en werken aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Niet omdat stilstand tot achteruit gang leidt, maar omdat ik wil blijven ontdekken en nieuwe inzichten leiden tot innovatie.

Alles is continue in ontwikkeling en aan verandering onderhevig. Op persoonlijk niveau, binnen teams en organisaties resulteert dit vaak in verwarring en weerstand. Deze verwarring is vaak de doorgang naar een nieuwe realiteit. Alle positieve en negatieve gebeurtenissen zijn belangrijke lessen en ervaringen. Zelfreflectie is daarbij uiterst belangrijk. Het is alleen nog niet makkelijk om de flexibiliteit op te brengen om ons gedrag, onze communicatie en onze organisatie hierop af te stemmen. Resultaten komen hierdoor niet overeen met ons verwachtingspatroon, doelstellingen worden niet gerealiseerd. Het gevolg? Onzekerheid, het maken van fouten en het niet nemen van effectieve initiatieven.

Gefascineerd door dit fenomeen, het bijbehorende gedrag van mensen en toekomstige ontwikkelingen heb ik zelf het woord bij de daad gevoegd en ben met Just Be een nieuwe weg ingeslagen. Met de, door mij ontwikkelde, resultaat gerichte verbeterprogramma’s JUST BE THE CHANGE & JUST BE THE BRAND heb ik inmiddels bewezen dat verbetering binnen organisaties geen utopie is. Mijn gevoel voor mensen en menselijke verhoudingen, mijn sociale – en communicatieve vaardigheden, mijn pragmatische instelling en mijn overtuigingskracht zijn de basis voor dit succes.

Ik prijs mij gelukkig dat ik in het veleden de kansen heb gehad en heb gegrepen om deze basis voor mijzelf te creëren.